Kunskap och kvalité med bästa servicen för bästa lösningar inom solkskydd  i Essunga

Solskydd  |  Markiser  |  Persienner  | Lamellgardiner  |  Plisségardiner  |  Nossebro Persienner 0739-677787

Persienner, markiser & lamellgardiner

I vår utställning finner du massor av inspiration. Här finns ett stort utbud av solskydd i en mängd olika utförande och färger. 

Ibland kan solen bli för varm även på en svensk sommar. Då kan markiser eller plisségardiner vara ett alternativ. Nossebro Persienner har lång erfarenhet av solskydd i alla dess former.

Vi hjälper dig att välja rätt bland markiser, persienner och plisségardiner. Vi försöker alltid anpassa efter era önskemål. Har du frågor eller vill veta mer om Nossebro Persienner är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Lamellgardiner

Lamellgardin med vertikala textillameller med bredderna 90 och 127 mm. Lamellgardinen har ett stort användningsområde. Den kan användas som solavskärmning, fördunkling eller rumsavskiljare både på kontor som i hemma miljön. 


Lamellerna är vridbara i 180° i sin längdaxel och skjutbara i sidled med lina respektive kulkedja av 100% Polyester. Varje lamell är sammankopplade med en kedja som snäppes fast i den bottentyngd som finns i varje lamell. Har flera olika öppningsalternativ så att lamellpaketet kan samlas till höger / vänster på mitten eller med mittdelning. Lamellgardinen kan även monteras i lutande partier.
Manövrering med linreglage / kulkedja.

Persienner

Persienner finns i 25, 35 eller 50 mm bredd. Som frihängande eller mellan glas. Vi har även egen tillverkning. 

Markiser

Vi har fönster och terassmarkiser i flera olika färger och mönster. Du hittar även rengöringsmedel för markiser textilklädsel, båtkapell m.m. 

Plisségardiner

Plisségardiner är ett solskydd som i vissa fall passar bäst och många gånger är det enda alternativet för dagens moderna fönster, som t.ex. sned och /eller takfönster